VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Albert-ett kul sätt att räkna matte

I samarbete med Albert

Hej på er!

Hoppas ni mår bra, mycket som händer och känner stor oro just nu.💕💕

Hur ser det ut för era barn? Är skolorna fortfarande öppna?

Hur har dom löst det där du bor? Har hört att många skolor har olika lösningar..

Fanny har hemstudier och Felix har varit lite krasslig och har inte kunnat vara i skolan, så även han har fått göra uppgifter hemma.

Det som är lite klurigt är att varken jag eller deras pappa är några experter på matte och har svårt att förklara och därför är det då toppen att vi hittat Albert.CB80CFD9-Albert är barnens digital mattelärare.

Tjänsten lär ut matte på ett kul och pedagogiskt sätt, genom en app för barn mellan 3-16 år.

Albert följer läroplanen och man kan använda appen i surfplattan eller mobilen, när och hur ofta du vill och kanske viktigaste: vart du vill. 

Det känns mer som ett spel där man kan öva på olika områden inom matte och du kan logga in vart du än befinner dig. Man kan även öva på uppgifter inför nationella proven(just nu är dom inställda) men kan vara bra att känna till. Alltid bra att öva, just i matte är det bara det som gäller, öva, öva och förstå😊

För oss har det blivit ett roligt och inspirerande sätt att öva matte..🙏😁2FF0D2A4-

779BB87E-

27CB43F6-Just nu kan man prova Albert gratis tillsvidare, så passa på att ladda ner denna grymma matteapp redan idag!!Du kan registrera dig här.  

Vanligtvis kostar Albert 99kr/månad, men med allt som händer har Albert valt att stötta alla nya medlemmar helt gratis tillsvidare😍😍

Hur bra?!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna