VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen var det dags

(Inlägget innehåller reklamlänk)IMG_20200122_185425_572

Jag var förkyld för ett par veckor sedan och bokade då av min Dermapen behandling som jag längtat att få göra😁 Så gjorde den nu i veckan istället. Och jag säger bara WOW😍

Trodde det skulle göra ont men det var inte så farligt, nu kan man inte gå på för tufft pga min rosacea. Bättre ta det försiktigt och att det på sikt blir bra☺️Screenshot_20200311-211612_Instagram

Screenshot_20200311-211621_InstagramMin rosacea har blivit så mycket bättre sen jag började använda Zoskinhelths produkter i kombination med ansiktsbehandlingar. Första vintern som jag slipper antibiotika😁 Så värt!

Jag har gjort botox på Klinikė tidigare och är så nöjd och har stort förtroende för dom. Varit på konsultation och  har fått förklarat att botox i kombination med dermapen ska ge ett väldigt fint resultat. Och jag ser verkligen skillnad redan nu efter min första behandling😍Screenshot_20200128-203217_Instagram

Screenshot_20200128-203225_InstagramVad gör då Dermapen?

Jo den ökar hudens naturliga produktion av kollagen. Kollagen är ett armeringsprotein som bland annat finns i vår hud, där den bidrar till hudens fasthet, styrka och elasticitet. Mängden kollagen i huden minskar vid stigande ålder och kraftig solexponering. Huden kan då upplevas slapp och fina linjer, rynkor och fåror framträder😘


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna