VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bästa tiden är här

Bästa tiden är här, försöker jag iaf intala mig. Jag har tidigare haft lite jobbigt med jul eller egentligen alla högtider sen jag skilde mig och vet inte riktigt varför.

Kanske är det alla krav och måsten, stressen innan? Jag har faktiskt inte svaret på det🤔IMG_4465Tycker ju egentligen att det är jättemysigt med julen. Alla ljus i varje hus och gemenskapen, att se barnens förväntningar☺️❤🎅

I år ligger jag väldigt bra till 😁redan börjat köpa julklappar, varit på två julbord och i helgen ska julpyntet upp. Vi ska baka pepparkakshus och göra godis och träffa goda vänner och familj❤IMG_20191116_145812_379Har ni shoppat den här veckan? Jag brukar passa på😉IMG_20191124_145511_909Så efter utvecklingssamtalet med Fanny som gick jättebra, hon stormtrivs verkligen på gymnasiet😍215CF492-Så blev det att klicka hem några saker från önskelistan☺️

Sen kunde jag inte låta bli att hitta lite fint till mig själv🎅❤

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.


Kommentarer


  1. Jessie 3 december, 2019 on 00:09 Svara

    Kul när du bloggar, var nästan orolig att du slutat..🤔
    Visst är julen en mysig tid, speciellt om det är vitt på marken, då blir julstämningen extra mysig🥰🌲🎅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna