VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kommer fortfarande ihåg

Martin la upp bilder på instagram härom veckan. Bilder från New York 2002. Min första resa dit och det var ett halvår efter attacken. Kommer ihåg att  Martin ringde mig när jag var på stan och han trodde att han såg ett program hur dom rev hus. Tog ett tag innan man förstod vad som hade hänt..

Väldigt känslosamt att vara nere vid ground zero vid den ttidpunkten och läsa lappar och se alla bilder. Vilken tragedi och så hemskt att så många oskyldiga människor omkom..

Fick nog se allt den resan, blev kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar New York.Screenshot_20191011-090738_Instagram

Screenshot_20191011-090729_InstagramMen minns också att jag var i ett känslomässigt kaos, hade kämpat länge för att bli gravida och vi fick missfall någon månad innan vi åkte dit. Kommer ihåg hur vi efter vecka 12 vågade berätta för alla, den lyckan som bara några veckor senare skulle göra så ont.Screenshot_20191011-091346_Chrome

Fick en blödning i Kiruna och fick åka 11 mil till närmaste sjukhus i Gällivare för att konstatera att hjärtat inte slog.

Några månader senare var jag gravid igen och året efter vart vi föräldrar för första gången8FABF099-DB08-47E5-A0A9-82504B7D161ADet året var en riktig berg och dalbana💕vad många minnen som kommer tillbaka av en bild..


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna