VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur mysigt?

Var på promenad i Hagaparken idag. Vi skulle fota lite.Screenshot_20191012-154633_InstagramHur mysigt är det inte med alla färger just nu?🍁🍂IMG_2852_Jag älskar ju sommaren och hatar att frysa, men ska bli bättre på att njuta av våra 4 årstider☺️

Fanny är hos Camilla och Simon och hänger med kompisar som bor i området, ska hämta henne lite senare☺️Screenshot_20191012-211609_InstagramFelix spelar och äter glass, han är inte helt kry än. Han undrar när han kan få börja äta som vanligt?😅

Har inget riktigt bra svar på det..

Nu ska jag tända lite ljus och hitta någon bra serie att se☺️

Hoppas ni haft en fin lördag❣

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna