VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur härligt är det inte med kärlek?

Dagen har spenderats hemma då Felix inte är på benen än.. Smärtan har varit  lite värre idag.

Fanny har haft studiedag och hängt med en kompis och nu har vi bänkat oss framför Wahlgrens värld☺️Ni har väl inte missat att bachelor har börjat?😍

Älskar bachelor!! SÅ mycket av allt, intriger, magiska dejter och hur härligt är det inte med kärlek😍😍😍. I år kommer dom vara två bachelor, lite kul att dom heter Felix och Simon😂😂😂

Jag är kär i kärleken och bara längtar efter att träffa någon att få överraska och skämma bort❣777F187F-


Annons

Kommentarer


  1. Marina 23 oktober, 2019 on 18:53 Svara

    Good evening Christina some weeks ago I met on Tinder (the virtual dating platform) a french man named David.. he sent to me some beautiful picture of him and his daughter/sons Felix, Fanny and Charlie. He told me he was a widower. After few days chatting I felt something strange, and I started thinking this man was a fake. So I stopped the connection and blocked him on Whatsapp. As I’m a curious person today I put on google some of the pictures he sent and I have fallen on your site (the photos I used were those of the all family on the stairs and the man in these pictures is supposed to be David). At this point, I’m definitely convinced this man was a fake and probably he has forged some picture of your husband. If you want I can send you all the pictures I have, just to check… I don’t know if this could be of interest to you, but I needed to write you. regards Marina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna