VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Svårt att välja

Rensat och fixat idag och varit i väg till sopstationen flera gånger. Känns sååå skönt efteråt!! Så lätt man  bara ställer in allt och sen när man ska in där så måste man flytta runt allt bara. Men nu mina vänner är det gjort!

Vi var ju borta nästan hela sommaren så håller på att fixa lite i lägenheten nu.

Har kikat på en ny soffa från sweef men vet inte riktigt vilken modell jag vill ha finns ju så många fina. Den soffan vi har nu är snygg men ingen soffa man gosar ner sig och hänger in om ni förstår vad jag menar;) (läs stenhård)

Har ju inte jättestort vardagsrum och lite svårmöblerat. Men grå har jag tänkt att den ska vara och i sammet:)

Charlie har varit på paintballkalas, galet taggade killar:)20191006_133656

20191006_133825För Felix blev det sista matchen idag, nu väntar några veckors vila för hans del om han inte blir sjuk. Han nös några gånger idag så ska ringa och prata med dom imorgon. Han har utvecklats jättemycket och tycker det är så kul med fotbollen. 20190822_192407Nu har jag precis hämtat Fanny som kommit hem från Göteborg.Dom har haft så kul💕💕Många bra artister på konserten i går Molly, Felix Sandman, Victor Leksell , Hov1 mfl

Hoppas du haft en fin helg😁


Annons

Kommentarer


  1. Nea 23 november, 2019 on 01:39 Svara

    Hej! Mio har en läcker soffa i linne…klädsel går enkelt att tvätta.. finns 2 3 och hörn…står i entren vid Heron city.. dyr men super fin mysig, fundera på den när jag får mindre lägenhet…en riktig häng soffa med kuddar och plädar. Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna