VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Allt går lättare om man gör det med ett leende..

Hade fin besök på jobbet i veckan 😁

Aron Andersson var och föreläste, säger bara wow!!

Vilken kille, så positiv och vilka grejer han har gjort. När jag har en tung dag i fortsättningen så ska jag tänka på Aron:)

Vet inte om ni följde vinnarskallar? Det gjorde jag😁IMG_0799_Jag arbetar som uppdragschef på Lystra inom personlig assistans och har under åren mött på olika öden. Älskar mitt jobb och att få göra skillnad.. 

Nu är det bara att ta tag i alla projekt som ligger framför mig och jag ska göra dom med ett leende och är övertygad om att allt kommer gå lättare då:)FB_IMG_1569446523650Fotboll i helgen, så kul att se Felix på plan. Han krigar på och märker hur kul han har på plan. Imorgon spelar dom sin första 9-manna, ska bli spännande att se.20190927_200210Gäller att passa på nu för snart väntar operation för honom av halsmandlar och då blir det några veckors vila..IMG_20190921_195622_547


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna