VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Är sommaren över nu?

Är det bara jag eller känns det som att sommaren är över nu?

Har några dagar kvar på min semester, men känner att hösten redan är på intåg.IMG-20190804-WA0000 Många är redan tillbaka på arbetet. Vi hade planerat en tripp till våra vänner i Helsingborg men vädret ska vara bättre här så vi stannar hemma och åker dit senare i höst istället.

Men vilken sommar vi har haft😍😍 Har så mycket energi, mycket på gång i livet och känner mig lyckligare än på länge😁😎IMG-20190803-WA0000Vi har varit och är fortfarande kvar på Camilla och Simons land.IMG-20190730-WA0003

IMG-20190730-WA0004Älskar att vara här, alla trivs.

Miljön, vattnet och lugnet. En riktig sommarpärla💞IMG-20190730-WA0002Perfekt att kunna pendla till jobb  härifrån och barnen fortfarande kan ha sommarlov med resten av familjen. En av fördelarna med att vara en uttökad familj💕💕

Har börjat fundera på Marbella över jul/nyår. Någon som har erfarenhet av att vara där då, hur är vädret? 


Annons

Kommentarer


 1. Lena 7 augusti, 2019 on 21:13 Svara

  Costa del sol är bra året om mer eller mindre. Dagarna den tiden är dryga 20 grader, men kalla nätter och kvällar och lite kylslagna morgnar men en helt underbar tid. Vi är i Estepona och där är vattnet mellan 17-22 grader året om så det går att ta sig ett dop om man vill. 💕

  • Zarre 13 augusti, 2019 on 19:58 Svara

   Hej Lena ,
   Läste ditt svar till Christina om vädret under dec.
   Var på Marbella i slutet av oct förra året men det var regn och kyligt . På en vecka hade vi en soldag då i Nerja . Brukar det vara så i oct ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna