VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I trygga händer

I samarbete med Klinikė🌸

Jag kom i kontakt med sjuksystrarna och tillika systrarna som äger  Klinikè genom rekommendationer😁.

Jag har många vänner som har gjort botox och fillers och alternativa behandlingar, med varierande resultat så vet hur viktigt det är att gå till någon seriös och som är duktig på sitt jobb👌💕

Jag gick i första läget på en konsultation där vi kikade på vad som skulle ge dom bästa förutsättningarna för just mig. Vi alla har olika tankar kring fillers och injektioner och andra typer av behandlingar som bromsar åldrandet och det är helt ok. Alla får göra precis som de vill med sin kropp utan att någon annan ska lägga sig i. Det kan vi  vara överens om.IMG-20190627-WA0001

IMG-20190627-WA0004Jag Har senaste året känt mig trött och att mitt ansikte har tappat volym vilket händer när man blir äldre och det beror på att vi förlorar fettceller. Så det dom rekommenderade som vi också gjorde  var att injicera fillers i mellanansiktet (i kinderna och lite lätt under ögonen)för att få tillbaka volymen och fylla ut lite av rynkorna.  Jag vill inte att det ska synas att jag gjort fillers, även om det såklart är något jag inte kommer dölja.

Var tydlig med att jag inte ville förändra något med mitt utseende utan bara korrigera lite så jag ser lite piggare och fräschare ut😁DSC07456

DSC07516Sedan så är det ju så att ju äldre man blir  så är huden inte lika spänstig och fyllig. Och jag som har en torr hudtyp får tydligare ålderstecken snabbare än de som har normal och fet hud.  Fick botoxbehandling för kråksparkarna och pannan där jag hade tydliga linjer och även arga rynkan  men ville inte ta bort all rörlighet utan har har fortfarande ett bra minspel. Botoxen håller ca 3-6 månader men fillersen  kan hålla upp till 2 år.Screenshot_20190627-142650_Instagram

Screenshot_20190627-143057_InstagramDet som är roligt är att ingen märkt att jag gjort något utan alla tycker bara att jag ser gladare och fräschare ut, precis som jag ville och jag är väldigt nöjd med resultatet😍😍


Kommentarer


 1. Anneli 28 juni, 2019 on 18:05 Svara

  Är helt på din linje alla gör som dom vill🤗Men måtta med allt är ju bra.
  Ser riktigt bra ut. 👍🏼👍🏼
  Skulle vilja göra nåt åt min arga rynka😅

  • christinamelin 28 juni, 2019 on 20:31 Svara

   Tack😁😁gå på konsultation😁💕

 2. Paula 29 juni, 2019 on 17:27 Svara

  Du är jätte modig, vacker och fantastisk i dig själv. Dessutom mycket stark som vågar stå fram och vågar vara ärlig om detta, så tack för din fantastiska blogg och den skönhet och inspiration du sprider. Själv tror jag på Juvederm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna