VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det här trodde jag aldrig..

I samarbete med Kickstarta 2019

Nu har det snart gått 3 veckor sen jag startade aktiviteten och jag är förvånad hur lätt det har gått?

Känner mig piggare och kläderna börjar sitta bättre. I onsdags började jag införa frukost och fortsatte med tre kostersättningar från Modifast.

Kollat runt lite på frukostar men kört nästan samma varje morgon. Finn crisp med ost och paprika eller avocado och sen har jag kört smoothie med vaniljyoghurt  och jordgubbar och till det en stor kopp thé utan mjölk.

Processed with VSCO with m5 presetHar dock blivit lite bortskämd med att jag tidigare tagit med en jordgubbs eller chokladdryck i farten på vägen till jobbet?men en vanlig smoothie mättar inte lika bra som Modifast..F04D0EEF-06A7-4649-8C78-CFFCCF3BCF44

Börjat googla recept för kommande vecka då ett mål till ska bytas ut, vill ju fortsätta äta lätt och rätt?

Träningen senaste veckan har gått bra och jag har nu börjat gå 10.000 steg om dagen istället för 8000, när jag kört med Bodyweightbanden har jag försökt att utmana mig själv och ökat belastningen och fått kläm på tekniken.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with dog1 presetÄr fortfarande som svagast när jag kör biceps och triceps övningarna men jag kämpar på. Däremot har jag då utmanat mig själv att göra ett litet hopp när jag kört squatsen då jag vet med mig att jag är starkare i benen. Den träningsvärken är inte att leka med..

Så smidigt att följa appen och banden är enkla att ta med sig vart man än är, from vecka tre har vi även lagt till en träningsdag och fler repetitioner per övning..2EA9B9A6-B68F-4735-AA36-2B436FEF1771

Om du har funderat på att komma igång så håll ögonen öppna så du inte missar nästa omgång???????.

Jag var inställd på att det skulle bli tufft, framförallt dom första två veckorna. Trodde aldrig att jag skulle må så bra och ha så mycket energi som jag har haft sen att jag vet att jag under tiden får i mig den näring jag behöver känns viktigt??

Har inte varit hungrig en enda gång sedan jag startade och nu tycker jag inte ens det är jobbigt att hälla upp fredagsmyset till barnen. Kryper istället upp i soffan med en chokladpudding från Modifast och känner mig grymt nöjd☺️?


Kommentarer


 1. Pernilla 22 januari, 2019 on 05:30 Svara

  Vilken fin kopp vart har du köpt denna?

  Vad duktig du är, själv tar jag bara promenader än så länge. Så hoppas jag motivationer kommer att göra mera..

  Vart ska ni till sommaren om ni ska hyra ut lägenheten??

  ??

  Pernilla

  • christinamelin 25 januari, 2019 on 21:46 Svara

   Tack?????koppen är från Hm home

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna