VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckans utmaning

I samarbete med Kickstarta 2019

Snart har två veckor gått sen jag började med aktiviteten???

Har varvat mina hundpromenader med löpbandet och sedan har jag kört Bodyweights träningsschema.0E54FD85-4214-4915-874C-D65594903105 Även denna veckan blev det ett pass med Kenneth som visade mig dom nya övningarna inför kommande veckan när vi kommer lägga på ett extra pass.FA60F338-B8A0-491F-BAC2-55A1C514A67CBodyweight appen som jag använder fungerar bra för mig, har tagit ett tag med vissa övningar med banden att få in rätt teknik, men nu börjar jag känna mig hemma med dom?

Har fortfarande inte känt av hunger en enda dag?

Såklart jag kan bli sugen när jag häller upp chips och godis till barnen, men samtidigt så galet stolt över mig själv som lyckas stå emot???

Har fått så mycket energi och känner mig gladare, har nog haft ett väldigt svajande blodsocker tidigare iom med mina oregelbundna måltider.

På onsdag ska jag börja lyfta in ett mål om dagen och jag kommer börja med att byta ut frukosten.

Man tänker i början att det kommer bli så jobbigt att inte kunna äta som vanligt, men är man motiverad och dessutom har så många olika alternativ att välja mellan som Modifast faktiskt har är det enkelt???

Det är så få veckor som man kör aktiviteten och man får så bra resultat som gör att man vill fortsätta äta bra och att komma i väg och träna regelbundet.98FEC010-539C-4DFD-B651-3E80A5EF32C2Veckans utmaning har blivit att hålla mig från vågen.

Vet att många kan tappa många kilon första veckan och jag är på väg ner. Men kanske inte lika mycket som andra eller som jag trott.

Jag känner mig lättare och jag ser på kroppen att det händer saker och framförallt mår jag så bra av att äta regelbundet. Kommer helt klart fortsätta med att äta Modifast när jag inte ”hinner” fixa något annat även efter kuren.

Tycker det är enkelt och gott?och vet att jag får i mig exakt dom näringsämnen jag behöver.A19E67DB-3B23-43A4-B068-FC9721515648Så släpper vågen ett tag och fokuserar på välmående och målet att komma i mina gamla jeans istället?

Nu har jag och barnen tagit en kvällspromenad, även Felix hänger på.CF3805EC-53B9-4E17-9297-37CFFA374AA0Blir ju en hel del stillasittande och tv-spel för honom nu när fotbollen inte är igång.

Bra för alla att komma ut i friska luften och perfekt sätt att umgås utan annat som stör?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna