VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilken utmaning är så stolt över mig själv

I samarbete med Kickstarta2019

Yay en vecka har snart gått och det går lättare och lättare för varje dag🤩932E8DA3-8351-42C8-B341-8BCB3452E981Men vilka utmaningar jag har haft i veckan som varit.Har känt av lite huvudvärk men fick tipset att då dricka mer vatten, vilket jag har gjort och då har det fungerat väldigt bra.55E83BBB-BD87-4469-8AB5-F9BC169F1419Att bryta vanan i vissa situationer har varit svårt som tex när jag sitter i soffan för att se på tv så är det som att hjärnan undrar vad jag ska äta?

Eller som när vi var hos vänner och barnen tog fram chips och dipp , då kände jag hur det vattnade sig i munnen..

Samtidigt så vet jag att det har varit dom tuffaste dagarna och jag känner mig stolt som har fixat det.

Har hittat mina rutiner och favoriter från Modifast, varje morgon startar jag med en choklad eller jordgubbssdryck som jag även avslutar dagen med .

Processed with VSCO with hb2 preset

Sen har choklad och vaniljpudding varit min lunch under veckan som gått och till middag har jag valt att äta pastan.

Träningen har gått över förväntan, promenader på löpband och ute i friska luften samt övningarna från Bodyweight. Har känt att jag har haft bra energi till att hålla kroppen i gång.02BA6045-D0B4-45DC-B008-5B95AFC58265Om det är någon som följer mig här som också har kört igång, hör gärna av er för jag vill gärna veta hur det går för er och behöver er pepp😊

Nu laddar jag om en ny vecka, läs mer om aktiviteten här


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna