VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nystart

I samarbete med Kickstarta 2019

Nu är julledigheten slut och kan lova att jag unnat mig lite extra av det goda. Men nu är det dags att komma in i bra vanor igen😀 har aldrig känt mig så ur form som nu.C7D477A6-B04A-451C-B95C-545A32AAF74BSom många av er som följer mig redan vet så kommer jag att vara ambassadör för Modifast och Bodyweight i deras aktivitet Kickstarta 2019.

Det är inte för sent att hänga på, om du anger koden CHRISTINA får du just nu 250 kr i rabatt på Kickstart paketet, du hittar det här

Passa även på att beställa träningsbanden från Bodyweight till halva priset, ange koden CHRISTINA när du klickar in här

Idag var det dags att sätta igång, jag kommer nu under dom första två veckorna äta Modifast kostersättningar och efter dom två veckorna kommer jag börja med att återintroducera frukosten och utöver det kommer jag träna regelbundet.8D3649E3-9BDA-41CC-B883-C4D2CD00D6EDFick för ett tag sen känna på banden och det är en bra träningsform för mig, jag har ibland känt mig lite vilsen i gymet och hellre valt att gå på pass.

Här följer jag en app där jag enkelt ser vilka övningar jag ska göra och hur jag utför dom på ett korrekt sätt.

Träningspasset tog 18 min, man väljer själv motståndet och jag lovar dig att jag hade träningsvärk efter första gången jag hade kört.

Processed with VSCO with m5 preset

EF6F9E68-39AF-4981-B8B3-B58EAFA5D947Läs mer om aktiviteten här

Känns såååå skönt  att köra i gång och jag kommer säkert köra fast och längta efter godsaker, är en riktig junkie för smågodis. Men vet också hur sockret påverkar mig. Första gången jag tog bort sockret kände jag mig sjuk, jag upplever att sötsuget minskar när man tränar men att det även försvinner när man inte ätit det på ett tag. Sockret är min största fiende, men nu tar jag mig an den fighten👊🏼

Processed with VSCO with m5 preset

Nu kör vi mot ett friskare och hälsosammare 2019 💪🏼💪🏼🤩🤩


Annons

Kommentarer


  1. Evelina 10 januari, 2019 on 10:19 Svara

    Var det länge sedan du köpte rödrosa vattenflaskan som är med på bilden? Undrar var du köpt den om den i så fall finns kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna