VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vill du kickstarta det nya året med mig?

(I samarbete med Kickstarta 2019)

Jag ska vara ambassadör för Modifast och Bodyweight och deras kampanj Kickstarta 2019.C65E5F28-9494-4A56-BFC4-0A7B77576238Jag kommer att starta det nya året med att äta Modifasts kost- och måltidsersättningar i kombination med att börja träna och röra mig mer. Produkterna kommer att fungera som ett verktyg för att jag ska komma igång och ändra min livsstil. Man får en snabbare viktminskning, speciellt i början. Det kommer göra det lättare för mig att hitta motivationen att ändra mina vanor! Det jag gillar med Modifast är att det finns många smaker i flera olika former med både soppor, puddingar, pasta och gröt, utöver dryckerna. Jag personligen skulle inte klara av att bara dricka!6DCE2AA8-9C61-4599-A970-B0B2142FCD56När jag börjar kommer jag även att följa ett träningsprogram som Bodyweight utformat, där jag kommer att träna med Bodyweights träningsband. Övningarna tar inte lång tid att göra, endast ca 20 min, och du behöver inte åka iväg någonstans utan kan enkelt träna hemma.

För två år sen gjorde jag en förändring och började träna med PT, jag slet som ett djur och tränade flera pass om dagen för att nå min matchvikt till min stundande 40 års dag och jag lyckades😊

Problemet kom på hösten när Fanny mådde dåligt och jag sedan började köra henne till andra sidan stan, då fanns inte tiden för att träna på samma sätt som förut. Sen tappade jag motivationen och det har tyvärr gjort att jag tyvärr tillbaks på ruta 1 igen.

Vet att mycket handlar om kosten och att äta regelbundet, vilket jag slarvar med. Jag småäter på dagarna och äter mycket till middag, känner du igen dig?

Men jag vet också att om jag investerar tid i mig själv, prioriterar att äta bra och träna så vet jag vet hur bra jag mådde när jag väl var i gång. Hur mycket energi jag fick och hur fin jag kände mig😊.

Så vill du också komma i dina gamla kläder igen och få till en förändring. Börja året med ny energi och en riktig kickstart😊.

Häng på mig, jag kommer dela med mig av mina träningstips under tiden och visa hur jag äter och vi kommer att kunna motivera varandra under resans gång.55C355D2-95AB-4B92-90DB-B76DFF0A204AVi gör det tillsammans, kan jag så kan du!

(Obs. Modifast rekommenderas INTE till personer som är gravida eller ammande. Personer med diabetes, hjärt/kärlsjukdomar eller någon annan diagnos eller medicinering ska rådfråga sin läkare innan man kör igång.)

Här kan du läsa mer om kampanjen.

https://www.instagram.com/christinamelin/p/Bq-FyC1AmiJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=m4ct2dptty90


Annons

Kommentarer


  1. Sofia 9 december, 2018 on 13:41 Svara

    Stor igenkänning på den! Har gått igenom något liknande (-25 kilo), men har nu under 18 månader gått upp nästan allt. Min psykiska hälsa påverkar hur mycket jag kan fokusera på vad jag äter, och tyvärr släppte jag allt fokus när en händelse i familjen vände upp och ner på livet över en natt. Lätt att vara efterklok, men aldrig för sent att göra en förändring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna