VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den går som på räls

(I samarbete med Kia Motors Sweden)

Kia är Sveriges tredje största bilmärke och nu när jag fått möjligheten att testa en sån pärla vill jag ju lära mig mer om bilen och testa alla grymma funktioner..

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with dog1 preset

Processed with VSCO with dog1 preset

0C1306AF-EA9D-4E53-9BD9-BAD291579359

För mig är det viktigt att en bil är lätt att köra och har hög komfort. Vi trivs längs vägarna och det har blivit väldigt många spontana roadtrips med åren. Det som då är viktigt är utrymme för all packning man behöver. Väskor och då blir det inte bara en väska då vi är två tjejer i familjen;). Hundbur och dom sista gångerna har Felix velat ha med hans tv till hans PS4. Kia Ceed Sportswagon är en rymlig kombi med klassledande 625 liter lastutrymme, perfekt för barnfamiljer.

Kia Ceed Sportswagon är dessutom utrustad med Apple CarPlay TM, bluetooth med röststyrning vilket är toppen så att man kan sköta sina samtal utan att släppa händerna från ratten.

Processed with VSCO with dog1 presetDessutom har den en eluppvärmd läderratt, älskar det!!!5FACCA37-7BB4-4FAF-A5AD-4D2B2F8FE377 Framförallt nu när det börjar bli riktigt kallt ute och då uppskattar man även sätesvärmare både fram och på ytterplatserna där bak.

Ser framemot att sätta mig bakom ratten igen?

Visste du dessutom att Kia Ceed Sportswagon har sju års nybilsgaranti som gäller även om du byter ägare.

Hur bra låter inte det?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna