VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ska få testa Kia ceed Sportswagon-deras nya familjebil

Jag ska i samarbete med Kia få testa deras nya familjebil Kia Ceed Sportswagon!

För mig som kör mycket både privat och i jobbet är det viktigt att en bil är lätt att köra och att den drar lite bensin. Den ska vara rymlig, den ska kännas modern, att den är säker är ett måste såklart och den ska vara snygg. Kanske mest snygg. Det är liksom nästan samma kriterier som jag har för min framtida man. Skämt åsido!

Kia Ceed Sportswagon är dessutom utrustad med Apple Car Play, bluetooth  med röststyrning det gör att jag kan sköta mina samtal utan att släppa händerna från ratten.

Jag ska snart hämta den och det ska bli riktigt kul då den här bilen har en massa funktioner som jag inte testat tidigare.

Det ska pipa och låta om man håller på att köra in i fel fil, och den styr till och med tillbaka bilen. När jag hörde om det här fattade jag inte riktigt, det låter ju som om bilen nästan kör själv. Hur coolt??!!

På bilderna ser den ju hur snygg ut som helst, och både jag och barnen och Billy får lätt rum i den.A260E7D2-C83F-4A55-B3E1-0415804A3B9DKlicka här för att läsa mer om bilen och dess funktioner.

Kia Ceed sportswagon  – jag återkommer med hur den är och hur det går. Kika tillbaka här om ni är nyfikna😊

{I samarbete med Kia Motors Sweden}


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna