VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad vill man bli?

Kommer ihåg när jag stod som liten med en näve stenar i handen som man sedan slängde upp i luften med frågan om hur många barn man skulle få när man blev stor😊

Jag fick två fantastiska barn, sen har jag även haft förmånen att få några extra bonusar på vägen☺️❤
IMG_7714
Fanny ska snart ut på praktik, nästa år ska hon välja gymnasium.. 

Svårt med alla val och inte visste jag vad jag ville bli när jag gick i högstadiet.. Jag hade drömmar om att bli flygvärdinna( det var innan jag blev flygrädd)😂

Sen har jag för mig att det var frisör på listan också ett tag och efter det tandsköterska😜.

Valet  föll tilllslut på vårdutbildningen. Mycket pga att pappa blev sjuk och jag ville göra skillnad. Och det kan jag göra i mitt arbete idag😃

Vad ville du bli?

Visste du redan i 8:an vad du skulle söka till, vilken inriktning du skulle välja?🌸

 


Annons

Kommentarer


 1. Jessi 25 april, 2018 on 22:05 Svara

  Nej, det var inget lätt väl.. Nu är jag visserligen 43 år… och mina drömyrken isom liten slog inte igenom, jag ville också bli flygvärdinna (är också flygrädd nu) eller frisör.. sen drömde jag om att bli kontorist, läste Handel o Kontor på gymnasiet.. Tyvärr en bortkastad utbildning för mig..för jag började jobba inom Vården och Omsorgen. Jag älskar mitt jobb, brukarna , vi är ett bra team som låter våra brukare få ta del av vad som erbjuds i samhället.
  Tänk hur det kan bli… Och det blev så bra till slut😀
  Lycka till, till Fanny😀❤

 2. Marielle 1 maj, 2018 on 17:21 Svara

  Jag visste sen 6:e klass att det var makeup artist jag ville bli. Pluggade stenhårt och var klar med betygen till jullovet sista året i gymnasiet och hade möjligheten att sista terminen plugga hemifrån och samtidigt gå en privat utbildning 15 mil hemifrån där drömmen blev sann. 19 år gammal tog jag studenten med högsta betyg och kunde titulera mig till mua. Idag är jag 28 år, och kombinerar mitt yrke som sminkös med att jobba som bröllopskoordinator.
  Jag hade turen att veta vad jag ville bli – och kunna leva ut drömmen. Alla har inte det och det är förjävligt att man som så ung ska ta ett så stort beslut. Jag önskar Fanny all lycka 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna