VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Break my heart

Dagen har  gått i hälsans tecken👌🏻Powerwalk runt Djurgården🌸med mysigt sällskap😃IMG_7711

IMG_7713

IMG_7704Hann med gymet idag, det känns bra.. Toppen med en dotter som mer eller mindre drar dit mig🙈. Som Simon säger den bästa träningen är den som blir av💪🏻😀IMG_7720Fick nya träningskläder i present när jag fyllde år, ska bli så härligt med lite nytt och fräscht😀😀

Såg dokumentetåren om Avicii, hjärtat går sönder💔En så ung kille mina tankar går till hans familj ..


Annons

Kommentarer


  1. Linnea 24 april, 2018 on 00:06 Svara

    Jag såg med avinci… Det käns i hjärtat. Blir besviken på dem som inte respekterar på sina instsgram. Avinci avled i Omen… En hel värld sörjer Tim! Fin ung kille som förmodligen kroppen inte orka längre…
    Jag har köpt Bingy Pump och pröva igår… Aldrig i hela mitt liv blivit så slut. Jag orka inte gå runt den runda jag annars tar… Riktigt tungt och jag har valt 4 kg motstånd… Varje gång stavarna lyfts arbetar musklerna… Jag vakna pigg och ingen värk:).. Dyra men värt varenda öre… Lycka till på gymet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna