VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När man trodde det var över

Kommer nog aldrig mer flytta😅

Trots att att jag har kört skräp och saker i flera månader så känns det som att det aldrig tar slut med grejer…

Martin komöver och vi tömde vinden som är det absolut sista, tänkte jag…

Det såg så lite ut när vi började men den där vinden fyllde två rum med bara skit.. Undrar hur sjutton man tänkte när vi flyttade dit och slängde upp det från början🙈🙈🙈.  När man trodde det var över liksom😂😂😂IMG_6753Har haft loppis och hade hoppas bli av med en hel del. Har haft hjälp av några vänner,Fanny och hennes kompis och Charlie och Felix, kilkarna har verkligen laddat för dom här dagarna☺️IMG_6203

IMG_6774Det som blir kvar ska jag skänka bort😊vet ni några bra ställen som hämtar kläder, leksaker mm?

önskar dig en fin kväll💕


Annons

Kommentarer


  1. Lina 12 mars, 2018 on 18:51 Svara

    Hej!
    Jag har vid olika tillfällen skänkt kläder, leksaker, kokböcker och möbler till Kvinnojouren. Det har uppskattats eftersom de har flera olika jourlägenheter dit kvinnor och barn ibland kommer utan några tillhörigheter med sig överhuvudtaget. Lycka till med flytten!

    • christinamelin 13 mars, 2018 on 06:39 Svara

      Tack❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna