VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God fortsättning

Hej på er!

Hemma igen efter ett par dagar på landet?IMG_5076Hade gärna stannat längre men har jobb som väntar, finns inget ställe jag känner mig så avkopplad på☺️

Alla är nöjda, inte behovet av att hitta på och göra saker hela tiden utan bara hänga, koppla av och umgås?IMG_5145

IMG_5121Vi har spelat spel, tittat på film och tagit promenader och ätit, ätit och ätit ha ha..

På juldagen åkte Fanny och Simon och mötte upp Wille och Meja som firat jul med sin pappa. Så på kvällen öppnade dom sina julklappar och tjejerna fixade middag, det blev tacos.

Så gott efter all julmat???

IMG_5119

IMG_5124

IMG_5175Julen är verkligen barnens högtid och det är så kul att få se deras förväntan när dom går och kikar efter tomten och glädjen vid julklappsöppningen.

När alla samlas framför Kalle klockan 15 precis som man själv är uppvuxen med och i år fick  mysa med glögg framför brasan i en fantastisk miljö.

Känner sån tacksamhet över relationerna vi har skapat och bevarat och när jag ser hur glada barnen är när dom är tillsammans känner jag mig stolt.IMG_5120IMG_5158

IMG_5189

IMG_5190Inte alla barn som efter en skilsmässa fortsätter att kontakt med den familjen man inte har blodsband med men som i många fall betytt mycket för dom. Det är nog därför jag varit så försiktig genom åren när jag har har dejtat . Jag har inte presenterat någon för barnen , det har helt enkelt inte känns rätt men vet samtidigt  hur mycket dom vill att jag ska träffa någon . Men vill inte presentera någon förrän det känns 100% rätt, sen finns det såklart aldrig några garantier för att det ska hålla?

Skulle inte  heller välja att presentera någon för tidigt eller utan dialog med barnens pappa. Skulle nämligen inte uppskatta det själv, det är ofta otroligt känsligt och laddat när en ny människa kliver in i barnens liv  och kan lätt uppstå jobbiga känslor som kan vara svåra att hantera om man inte är förberedd..

Med det sagt så vill jag bara säga att jag är så glad för att barnen har så många vuxna som bryr sig om dom, kärlek kan man helt enkelt inte få för mycket av?IMG_5187      Massor med kramar och god fortsättning!

??Christina??

 


Kommentarer


  1. Jess 30 december, 2017 on 11:28 Svara

    Som uppvuxen (och nu jämnårig med dig tror jag) i en familj där det hållits hårt på att INTE ha kontakt med andra än dom med blodsband ”efter” är jag SÅ SÅ övertygad och säker på att er variant är mkt mkt bättre. För kidsen att ha varann när dom växer upp och blir vuxna… att ha mer än ett eller två syskon att ty sig till när livet stormar <3

  2. Charlotte 10 januari, 2018 on 22:01 Svara

    Ska inte du och barnens pappa ge det en ny chans, ni verkar så himla fina ihop, kram

  3. Kattis 13 april, 2018 on 23:10 Svara

    Råkade snubbla över din blogg för en stund sen och läste så kloka och bra tankar om skilsmässa och relationer. För något år sedan skrev du om att inte bli bitter och att förlåta är gåvan du ger dig själv och barnen. Så bra skrivet!
    Kämpar mig själv genom en skilsmässa och försöker ha barnens bästa som ledstjärna -dina inlägg hjälper mig på den vägen!

    • christinamelin 15 april, 2018 on 09:55 Svara

      Vad roligt att höra❤❤❤tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna