VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad är det för bra med det här?

Var på en riktigt bra föreläsning av Tomas Gunnarsson med jobbet. -Träna din inre kondition..En sak som berörde mig väldigt var när han pratade om hur viktigt det är att tillhöra en grupp och att bli bekräftad.IMG_4118Har du tänkt på att när man tillhör en grupp, tänker man då på den personen som inte blir tillfrågad?

Kan det vara så att man inte bryr sig eller handlar det mer om att man inte tänker på det för att man alltid själv är med?

Eller vågar man inte vara den som påpekar detta pga rädslan att själv bli utanför?

Krävs det att man måste få känna på det själv för att man ska förstå hur det känns för andra? Hur dåligt man faktiskt kan få en annan människa att må genom att utesluta den? Vi bär alla var och en ett ansvar att se och bekräfta en annan människa❤

Jag kan bara tänka mig hur hemskt det skulle kännas eller hur dåligt jag skulle må om jag skulle sitta hemma i min ensamhet och matas med bilder på ex.sociala medier. Se alla mina vänner träffas och ha trevligt och att jag inte  fått frågan att få komma😢

Att någon på arbetet eller i skolan väljer att lämna matbordet när jag kommer för att slå mig ner för att äta?

Jag är själv en sån som vill göra rätt, vara omtyckt och att tillhöra men inte till vilket pris som helst. Idag kan jag välja bort människor som beter sig illa men det kunde jag inte när jag var yngre.

Hur mycket går ut på att hitta fel istället för att se alla rätt?

Han pratade även om hur viktigt det är att berätta vad personer i din närhet betyder- för att imorgon så kan det faktiskt vara försent❤

Jag tänker varje dag på hur jag kan bli en bättre vän, granne, kollega , förälder och medmänniska. Hur mitt bemötande påverkar andra människor, för det är ju så enkelt att det man ger får man (oftast)tillbaka.. 
Han fick mig att inse att istället för att bli irriterad när jag missar tåget, så ska försöka välja att njuta av den stunden😊IMG_4116

Många tänkvärda ord, skratt och även tårar. Blev berörd och igenkänningsfaktorn var hög

Har du inte sett honom tidigare kan jag varmt rekommendera att gå och lyssna på honom👌🏻✨

Tänk på det, bjud på ett leende, ring en vän du saknat men som du inte ringt på länge.Det ska jag göra!

Och när du hamnar i den där bilkön försöka att tänka…

”Vad är det för bra med det här😉?”

Önskar dig en fin fredag!

❤❤❤


Annons

Kommentarer


 1. Gunilla 27 oktober, 2017 on 22:20 Svara

  Han är fantastisk!! 😊

  • christinamelin 3 november, 2017 on 20:47 Svara

   Verkligen😊👌🏻

 2. H 30 oktober, 2017 on 21:02 Svara

  Hm… Är nog vanligare än man tror är jag rädd.. När man tillhör dem som sitter ensam hemma så är det inget man berättar om, man blir den tysta när kollegorna berättar vad dem gjort på helgen. Man gläds åt att höra hur det skrattas i grannarnas trädgård på sommaren, folk har trevligt – samtidigt som man också blir ledsen för man själv sitter ensam. Ångesten över högtider, födelsedagar mm där man ff vill ge sina barn ett kalas eller en mysig gemenskap – men med vem?

  • christinamelin 3 november, 2017 on 20:46 Svara

   ❤❤❤

 3. Agnetha 11 november, 2017 on 22:10 Svara

  Jag gillar verkligen att läsa din blogg, du verkar vara så himla godhjärtad och äkta. Tack för stt du delar med dig av din tillvaro! ❤️

  • christinamelin 11 november, 2017 on 23:34 Svara

   Tack fina❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna