VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Shoppa och få pengar tillbaka på Refunder.se

Brukar du också handla mycket på nätet?

För min del blir det mer och mer och nu när julen närmar sig är det perfekt att börja planera sina inköp istället för att trängas i butikerna dagarna innan jul som många andra😉IMG_4059Måste tipsa om Refunder där du får återbäring på alla dina onlineköp. Det kostar ingenting att bli medlem och du får pengar tillbaka på alla köp du gör:) De har 650 anslutna butiker bla, Ellos, Lekmer, Åhlens, Hotels.com och många fler..IMG_4045

IMG_4033

Fanny och jag handlar ofta på Nelly.com och Chiquelle som finns med där.

Så nu får vi tillbaka pengar för varje köp vi gör, bra va? 😀

Du kan när som helst gå in på ditt konto och se hur mycket pengar du fått tillbaka och enkelt kan föra över till ditt bankkonto.IMG_4061Refunder har nu tagit fram en riktigt bra deal till mina följare🌸

Gå in och registrera er här, på min alldeles egna sida, så får ni dessutom 50:- extra att handla för när ni blir medlemmar. Just nu skänker jag också 100 st presenter till de 100 första som registrerar sig på denna sida, nämligen 1 månad gratis hos BookBeat (gäller nya kunder).

Först till kvarn😊!!

I samarbete med Refunder


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna