VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite klurigt

Det här med att vara husägare är ju lite dubbelt. Ena delen av mig älskar mitt hus, men sen är det dom tillfällena som när saker går sönder då blir det lite besvärligt..

Jag har världens bästa grannar och vänner som alltid ställer upp, men hatar att vara till besvär, behöver en händig man i mitt liv?

Idag var det dags att stänga poolen, känns skönt att vara i tid i år.. Det var faktiskt ett år jag hade isbana -not good?

Imorgon ska jag träffa några föräldrar från Fannys klass och kika lite på vad man kan göra för att spara ihop pengar till att göra något när dom slutar nian. Lite klurigt är det..IMG_4076Har du några förslag???


Kommentarer


  1. Sara 24 oktober, 2017 on 15:36 Svara

    Vår ena dotter går i en skola där traditionen är att niorna åker till Polen i början av nian, så de var där för några veckor sen.

    De behövde ca 180000 till resan och började samla när de började sjuan genom dels försäljning av kakor, fryspåsar, newbody osv och dels genom olika event som discon, tipspromenader m fikaförsäljning och lotteri, marknader. De har även hjälpt till på idrottsarrangemang med tex kioskpersonal och då fått procent av försäljningen som ersättning. Vid ett tillfälle hade de trerätters middag med underhållning för föräldrar och övrig släkt och sålde alltså biljetter dit. Matlagning, servering och disk blev en del av hemkunskapen.

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna