VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Moment

40 and fab säger dom ju;) och visst är det så. Bara göra det bästa av det..

Innan jul började jag träna och äta bra. Ville så gärna komma i form inför min fest som jag skulle ha i april.. Men framförallt ville jag bli piggare och jag vet att så fort jag utesluter socker så påverkar det även min hy, rosacea positivt🌸

Har så många som stöttat mig längs vägen och har känt mig väldigt positiv hela tiden. Har dock haft en liten svacka nyligen pga vi fick lite ändrade rutiner efter sommaren med längre resväg mm.. Men nu är jag på gång igen😃

Camilla peppade mig och gav mig en morot, att när jag gjort det mesta av jobbet och började bli nöjd och var nära mitt mål så skulle jag få en riktig egodag med henne och i fredags var äntligen dags☺️.Så tacksam!

🙏🏻💕

Vi startade med lunch på Riche, efter det skulle det shoppas en outfit till kvällen. Kände mig som pretty woman där i provhytten😃..

Sen åkte vi vidare till Sundbyberg och en salong som heter Moment, där vi blev bortskämda med ansiktsbehandling, shellak och hårstyling. Underbart!!IMG_3924

IMG_3923

IMG_3964Fick även förmånen att sminkas av Linda Fehrnström ett riktigt proffs och hur gullig som helst💕💕

Tack Lisa, Elin och Linda för en amazing eftermiddag tillsammans med er, vill ni veta mer om salongen kan ni gå in här

IMG_3945

IMG_3943

IMG_3900

IMG_3936

IMG_3940

IMG_3899

IMG_3921Vi var klara att bege oss ut i Stockholmsnatten vid sju och då åkte vi till Kasai där vi skulle äta middag och möta upp några tjejer till:)IMG_3906Jag säger bara WOW vilket ställe, kändes som man var i New York eller London.IMG_3926

IMG_3925

IMG_3962Fantastisk mat,en rolig upplevelse och fantastisk service på alla sätt och dessutom en riktigt snygg bartender;) 


Annons

Kommentarer


 1. Jessi 8 oktober, 2017 on 22:52 Svara

  Så vacker i den nya sminkningen😍 Dina ögon framhävs så fint😀👍
  Tack för tipset med socker o rocasea, lider tyvärr själv av det i lindrig form.

 2. MissJ 10 oktober, 2017 on 18:25 Svara

  Gud vad fin du blev i håret!!

 3. Tina lindstedt 11 oktober, 2017 on 22:33 Svara

  Åh så fina ni är 😍 har också en liten undran, när du utesluter socker, utesluter du bara vitt socker o tillåter dig att äta frukt? Bär? Eller skippar du allt? Min rosacea blir också bättre med ett liv utan socker men jag tillåter mig frukt. Tänkte om du uppmärksammat någon skillnad eller ännu större förbättring om man även utesluter frukt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna