VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tonårsliv

När barnen var små fick jag ofta höra hur duktig jag var som roddade allt med barnen ensam.

Nu när barnen är större är det inte så att någon säger något.  Inte för att jag måste få höra det bara konstaterar att det är så?169

feb 2008 049Men känner mig nog mer otillräcklig nu än vad jag gjorde då?Men samtidigt en väldigt rolig tid när det händer mycket?

Men det är mer att göra nu när dom blivit äldre. Dessutom arbetar jag heltid nu, det gjorde jag inte när dom var mindre..

Det är läxor som ska göras, det ska köras och hämtas till och från träningar och hämta hem tonåringen på sena kvällar. Ändå är Fanny en lugn tonåring.

Man måste inte köra och hämta kommer några säga nu, men många med mig väljer ändå att göra det. Inte för att vi måste utan för att vi vill..

Det är under en så begränsad tid och det här är bara början för jag har ju två som ska igenom den hår tiden.

Å andra sidan har jag en mamma som fortfarande är orolig när jag är ute?

Vet inte hur många tjejer som sovit här som jag inte hört ett ljud från föräldrarna. Inte för att vara sån men hur vet dom då att dom är här?

Visst ska man lita på sina barn, men det är ju rätt enkelt att säga att man sover någonstans och istället åker i väg på fest. Det är ju den åldern nu?

Hör på många av mina vänner som har sina ungdomar men även sina äldre barn ute på kvällar/nätter.

Det är så tufft därute idag?

Även fast man litar på sitt eget barns omdöme så är det mycket som kan hända på vägen från tåget eller att dom kan få något i glaset på en fest. Att dom ska bli rånade, misshandlade eller våldtagna. Listan kan göras lång..

Man kommer såklart inte kunna skydda dom från allt, men man kan finnas där, erbjuda skjuts och att dom vet att dom  kan komma hem oavsett i vilket skick dom är i. Så gjorde mina föräldrar och det är jag så tacksam för än idag❤


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna