VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Höstfina

I veckan var det dags att besöka Bobby igen för att fräscha upp håret efter sommaren🌸

Satte i nytt hår från toupema belgal, varit så nöjd med kvalitén på det håret. Har i alla år tidigare använt keratin fästen och det sliter en del. Den här gången testar jag tejp som ska vara mer skonsamt för håret😊
Fanny fräschade upp sin botten och är så nöjd med sin nya frisyr:) dessutom är det alltid fullt ös i salongen och Tilda och Daniela som arbetar där tillsammans med Bobby är så härliga så det blir inte en tyst minut när vi är där😉IMG_3474

IMG_3502

IMG_3480Sprang på min vän My min tidigare PT  och bloggkollega, snart kör vi igen💪🏻💪🏻😊

Du hittar hennes blogg här.

Vi ska äntligen ta måtten för att se hur långt jag har kvar till mitt mål som jag satte i dec förra året när jag gjorde en livstilsförändring😅😅IMG_3484Har ju hamnat i en liten svacka när det kommer till träningen..Sötsuget är tillbaka efter en sommar då man gärna har unnat sig det där lilla extra😜

Känner mig peppad och motiverad att sätta igång, vet att träningen och framförallt kosten får mig att må bättre och få mer energi😀

 Bobby har precis kommit ut med en ny produkt, Bobbys beautyslim😊

Den är utvecklad för att ge bra energi till träning och  samtidigt boostar hår, hud och naglar.  Läs mer om dessa på http://bobbyoduncu.se/products/bobbys-beauty-slim/

Ska bli spännande att få prova denna produkt som komplement till min träning och bra kost👌🏻😊IMG_3482

IMG_3487

IMG_3488Nu kan du ta del av detta erbjudande och  beställa båda Bobbys kapslar här  Introduktionspris för Beauty Slim  199:- (299kr)  och vill du beställa SUPERHAIR så får du 30 % med koden BSH30 

Önskar dig en fin helg💕💕


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna