VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Make Love

Hej fina!

Fick vetskap om en ny app för ett par veckor sen, den heter SarahahIMG_3461I den appen kan du anonymt gå in och ställa frågor till andra personer om vad den personen tycker om någon ex i klassen  Sen ska den personen som får frågan besvara den inför alla sina följare på sin snapstory. Det gjorde att jag fick ont i magen.Är de verkligen så den funkar? 

Ex om någon ställer en fråga anonymt om mig till en av mina bekanta, sen svarar den personen precis hur den känner och jag som följer ska behöva se det utan att kunna påverka det som skrivs om mig? 

Jag försöker hänga med på sociala medier, försöker ha koll. Är frågvis😉.

Såg en mamma som skrev på facebook om musical.ly.  Ett forum där man ska dansa och härma efter och ha kul.. Har blivit ett forum där man anklagar klasskamrater och vänner för diverse saker. Där dom spelar in filmer på sig själva där de gråter och ber om stöttning för hur dom ska orka sina skoldagar. Eller berättar vilka deras bästa kompisar är?

Jag förundras över hur man använder nätet, hur lätt man kan vara anonym och  hur lätt man kan vräka ur sig diverse elakheter. Jag har fantastiska följare  och läsare och har varit förskonad från detta❤❤

Men när jag ibland läser kommentarer under en artikel eller på instagram om ex en offentlig person brukar jag fundera på vad som skulle få mig att ta mig tiden att skriva en elak kommentar? Skulle jag ha problem med någon så tar man väl det med den personen? Eller håller det för sig själv. Trycker på avfölj knappen om det är någon jag stör mig på?  Det kan väl inte finnas någon som mår bra varken av att läsa eller skriva elakheter? 

Vilka appar använder era barn?  Instagram och snapchat använder vi här hemma😊. Sen bjuder Fanny och Martin på en hel del moves på musical.ly☺️❤IMG_3462

Vi måste hjälpas åt att skapa en trevlig stämning på nätet, som vuxen föregå med gott exempel och vara lite jobbiga och fråga mycket😜😜

Stor kram C

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna