VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny vecka-nya möjligheter

Hej på er!

Hoppas att du har haft en bra helg!

Jag är helt utvilad och har haft en helg där jag har hunnit med att träffa många av mina vänner❤IMG_3420Firade min mamma , hon är här och hjälper mig att få livet att gå ihop😅 Känner så stor tacksamhet, även fast barnen är större så kan hon hjälpa till att förbereda mat eller bara det att hon finns som en trygghet i huset. Ovärdeligt!IMG_3424

IMG_3445Var förbi och hälsade på en tjej som betyder mycket för oss som var med om en trafikolycka i går❤❤

Man påminns om hur skört livet är och hur fort livet kan förändras.

Med det sagt ska jag krama om mina fina och krypa till sängs och se framemot en ny vecka❤❤

Kramar C


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna