VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bonusförälder

Idag fyller barnens bonusmamma

Camilla 43 år🎉🎉

Som jag tidigare har berättat så hade jag för några år sedan inte ens tagit det ordet i min mun.

Men idag är jag så tacksam och glad för att vi kämpade för att få till den relation vi har idag och att Camilla fortfarande är en stor del av barnens och mitt liv❤IMG_3396 Många barn som lever under många år med en bonusförälder och sen när föräldrarna separerar, förlorar barnen i många fall en viktig vuxen. Såklart finns det undantag där barnen kanske aldrig gillat mammas eller pappas nya.IMG_3395 Men i vårt fall har det aldrig handlat om det, utan mer mina känslor, att jag ex inte ville att någon annan skulle läsa godnattsagor till barnen när dom skulle sova. Rädslan av att den personen skulle bli viktigare.

Idag ser jag det annorlunda och det har blivit en vinst för alla.IMG_3393 Jag har fått en syster och för barnen är det inte så mycket som blivit annorlunda mer än att det tillkommit ytterligare personer som tycker väldigt mycket om dom💕💕IMG_3391Grattis du varma, generösa, härliga kvinna, we love u!!IMG_3385

IMG_3390

IMG_3386

IMG_0371

IMG_0566


Annons

Kommentarer


 1. Anna 31 augusti, 2017 on 08:19 Svara

  Låter underbart att ni kan ha en sån bra relation. Ett föredöme!!

 2. Camilla Johansson 31 augusti, 2017 on 16:39 Svara

  Hej C!
  Fint skrivet & som sagt…Ett föredöme är ni!

  Ha det gott🌸

  • christinamelin 31 augusti, 2017 on 22:11 Svara

   Tack❤❤

 3. Petra 31 augusti, 2017 on 18:43 Svara

  Åh, vackert skrivet❤️ Separerade själv för ett år sedan med barn & har er alla, vuxna som barn, som förebilder🙏 Svårt,vidrigt, härligt, bedrövligt & alldeles underbart i en salig blandning är livet nu, men jag ser ju att det går ❤️❤️🍀💫

  • christinamelin 31 augusti, 2017 on 22:11 Svara

   ❤❤❤

 4. Diana 1 september, 2017 on 08:34 Svara

  Så fint skrivet och det är så bra att det finns människor som klarar av att se den fina vänskapen man kan skaffa istället för att hata varandra. Dock beror det självklart på om man fortfarande älskar den andra personen (mannen i detta fall) eller inte.. men men nu gick det bra för er. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna