VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarerbjudande

I samarbete med gulliga Caroline på Salong Tigerfeldt kan DU just nu boka en tandblekning på hennes nyöppnade salong:)IMG_1606

IMG_1595Förutom tandblekning finns där  fransstylister, hudterapeuter, nagelterapeut och läkare som hyr in sig på salongen som ligger vid Odenplan.

Finns gott om parkeringsplatser utanför, för den som tar bilen:)

Salongen erbjuder allt från behandlingar med Cellox 20 (permanent hårborttagning, rosacea, hudföryngring osv), spraytan, kemisk peeling, ögonfransar och vaxning.
Tandblekning med Brilliant Smile, kliniktandblekning med 20% eller 35% väteperoxid. Blekningsgelen är ph7, vilket gör att det inte skadar emaljen.

Behandlingen tog ca 1,5 timme, kändes ingenting varken under eller efter. Blev verkligen supernöjd, har använt tandblekning hemma med bra resultat. Men det tar ju lite längre tid för att nå samma resultat som man här får på lite mer än en timme.

Kände mig så ren i munnen efteråt, missfärgningar försvann. Kan vara bra att tänka på att ta bort tandsten innan( om man har anlag för det) för bästa resultat.

(Det går att lägga till skydd-vätska som bildas till en hinna som gör att man kan äta vad man vill direkt efter för 400kr)

IMG_1585

IMG_1583Just nu har hon ett semestererbjudande bara för er:) .

Ni betalar 1995kr (Ord pris 2495kr ), när ni uppger rabattkoden CHRISTINAMELIN

Lättast bokar ni här🙂
IMG_1604Smile:)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna