VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fiat Tipo, en perfekt familjebil

Nu har jag i samarbete med Fiat fått låna en Fiat Tipo i en vecka. Alla som känner mig vet att bilen är mitt andra hem 😉 så även denna bil fick rulla många mil under veckan när det skulle hämta/skjutsas till träningar, kompisar mm..

Bilen är rymlig, skön att åka i och drar inte så mycket bensin, vilket är viktigt för mig som kör så mycket. En del menar på att barnen kan åka kommunalt och det är klart dom kan eller iaf Fanny. Men jag VILL köra dom, precis som mina föräldrar gjorde med mig:) och då är det bra om det inte kostar alltför mycket.
IMG_9413

IMG_9415

Den har även ett mycket stort bagage utrymme vilket passar oss väldigt bra😊.Vi åker ju på en och annan roadtrip. Med två barn och hund kräver det sitt utrymme;).

IMG_9405Bilen har en touchscreen  där man ställer in radio, bluetooth och navigering . Det finns även en backkamera som filmar bakom bilen vilket såklart underlättar  och hjälper till när man tex ska fickparkera. 

Just NU finns det ett erbjudande på bilen, för ENDAST  155.900kr så kan den bli DIN eller så kan du välja att privatleasa den från 2,395 kr/månad. Mycket bil för en liten kostnad. Läs mer om det HÄR! 😊

Privatleasing som jag är lite inne på är ju ett enkelt bilägande, för mig som inte kan så mycket om bilar. Jag vill veta vad bilen kostar varje månad bil inkl skatt, försäkringar mm.

Jättekul att jag fått möjligheten att testa denna, mer information om just den här bilen hittar DU här 

Nu fick jag ännu mer att fundera över innan jag bestämmer mig.

Att byta bil är ett stort beslut och inte helt enkelt:).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna