VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stadium Sports Camp i Halmstad!

Tjoho min semester är beviljad:) vi åker som vanligt till Cypern med vänner i Augusti. Men sen ska vi även semestra i Sverige, blir bla Vimmerby med kusinerna. Sen ska jag och barnen åka till Halmstad första veckan i  juli:)IMG_9333Vi var i Båstad förra året och fick nu under våren veta att Stadium Sports Camp, som tidigare bara funnits i Norrköping, även finns i Halmstad! 

Felix kommer att gå på Day Camp, som är ett dagläger för barn mellan 7-10 år, det ser han jättemycket fram emot! Han är fortfarande lite för ung för veckolägret där alla barnen övernattar, men kanske nästa sommar!

 Fanny har valt att vila kroppen över sommaren efter en grym säsong på cheerleadingen. 

Stadium Sports Camp

Där finns det plats för 1500 övernattande barn över de två veckor som lägret pågår (v.26 & v.27).

Man kan välja mellan 10 olika sporter: Bordtennis, Cheerleading, Dans, Fotboll, Gymnastik, Handboll, Innebandy, Simning, Skateboard och så Multi, där man testar en ny sport varje träningspass.unnamed

13700227_10154166472025673_8836511883997547602_n (1)Man tränar den sport man valt  2-3 gånger om dagen. Det serveras fyra mål mat om dagen – frukost, lunch, middag & kvällsmål – alla sover i sängar. Samt att det alltid finns ledare vakna.

På sports camp är barnen mellan 11-14 år gamla.

Oavsett vilken sport man väljer så får man testa på två andra sporter, som inte finns att välja på. Dessa brukar oftast vara lite mer ”udda” och sådana man kanske inte kommer i kontakt med annars.

På lägret finns även en Activity Town. En fritidsgård där man hittar allt från studsmattor, klätterväggar och en skatepark till tv-spel, biljardbord och en musikstudio där man kan spela in låtar eller lära sig spela instrument.

Day Camp

Day Camp är ett dagläger för barn mellan 7-10 år.

Här är man mellan tisdag och fredag, 8.00-16.00. På Day Camp testar man två sporter per dag, totalt 8 sporter av de vi har på lägret.

Övrig tid kan man hänga i Activity Town och träffa massa nya kompisar.

På Day Camp får man lunch och mellanmål, samt en t-shirt, vattenflaska och en ryggsäck.

Man kan anmäla sig ända fram till lägerstart:), så häng på! 

https://www.stadiumsportscamp.se/halmstad

{samarbete}

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna