VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Träning

Just nu är det mycket med barnens träningar, tävlingar och matcher, jag sitter mest i bil och försöker vara i tid för hämtning och lämningar;). Men efter nästa helg lugnar det ner sig framförallt för Fanny, då tävlingsåret avslutas. 

Även fast jag inte hunnit med att träna lika intensivt sista tiden som jag gjorde för några veckor sen, så är jag i gång. Jag väljer numera en promenad framför en kväll med chips i soffan, flera vänner har hängt på och vi träffas mer nu än vi gjorde förut. 

Jag är så glad att My och jag bestämde att jag skulle ta tag i min träning, att ha tider inbokade med henne var det som då fick mig att ändra mina vanor. Hon fick mig att ta i lite extra när  jag var lat och försökte hitta undanflykter.Vill bara rikta ett stort tack!

Vi har såklart haft många roliga stunder och många samtal och jag vet att hon känner en enorm lättnad när hon nu tagit beslutet att flytta hem till Öland igen. Tråkigt för mig som förlorar min träningskompis men skönt för henne att få vara nära Ludvig. Du kan läsa mer på hennes blogg här

Fick ett träningskort på Sats av Camilla och Simon så nu är det bara upp till mig;) men innan jag och My slutar träna ihop ska vi följa upp vad som har hänt sedan jag började träna i december. Blir ju också bli en morot till att fortsätta. Lovar att dela med mig av resultatet senare.

Framförallt har träningen gjort att jag har mer energi och jag är inte heller lika trött:)IMG_6994

IMG_7969

IMG_8322

IMG_8773

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna