VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jamfest

Idag startade jag och Fanny tidigt hemifrån för att åka till Nyköping på en cheerleading tävling.. Samtidigt var Martin och grabbarna och roade sig på tom tits😊IMG_8767Men den här gången var det inte Fanny som skulle tävla:), hon fick möjligheten i våras att gå in som tränare i ett miniorlag. Det  var minst lika kul att få vara med och se henne som tränare:) och det syns att hon tycker det är så roligt att se hur tjejerna utvecklats.IMG_8757

IMG_8753

IMG_8762Imorgon blir det att åter ställa klockan då det är dags för terminsavslutning för Fannys förening. Hoppas att Fannys hand hon gjorde illa förra veckan håller. Vet hur besviken hon skulle bli om hon inte kan tävla RM i Luleå. Dom tränar så sjukt hårt i nästan ett helt år för två tävlingar, så vore trist för henne att missa finalen.. Så håll tummarna❤❤


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna