VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förlåt

För ett par år sedan bestämde Fanny och hennes kompis Elsa att dom ville skriva en låt till lilla melodifestivalen.. Men tyvärr la dom ner tävlingen precis när dom fyllde 12 och skulle få tävla,  men vi hittade en annan tävling där dom kunde vara med.

Tjejerna kämpade på med text och refräng och satte melodin, sen gav vi av oss till Värmland och Elsas moster som har egen skivstudio. Där blev dom coachade och spelade in låten Förlåt som dom senare tävlade med i stjärnskott och gick till Final med:)IMG_4433

IMG_4428

IMG_4431Det som är lite kul är att ända sen Fanny och Elsa varit små har dom sjungit ihop. Det har övats stämmor, steg och olika låtar. Dom har varit en fantastisk tillgång under tiden jag hade mina barnsånggrupper, där har dom hjälpt till att skapat riktigt bra shownummer under åren.

Ni hittar låten på Spotify om ni söker på Elsa och Fanny och låten Förlåt😊IMG_8726


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna