VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ibland önskar man att dom kunde prata

Idag fick jag ett samtal av barnen när jag var på jobbet, våran hund Billy boy låg och skrek  och skakade. Dom blev såklart jätteoroliga..IMG_8203Ringde veterinären och fick en tid direkt så vi åkte dit.. Han var så duktig, dom tog prover och röntgade honom, skrek till när dom undersökte honom. Han var helt klart smärtpåverkad:(..

I det läget önskar man att dom kunde prata.. Proverna var bra, men röntgen visade att han hade en inflammation i tarmen, så han har fått smärtlindring och ligger i skrivande stund bredvid mig och sover. Försökte gå ut en vända men han ville snabbt vända tillbaka hem. Nu hoppas vi att smärtlindringen och specialmat hjälper till att få ordning på detta och att han snart springer omkring igen..IMG_2303

Processed with VSCOcam with a5 preset

IMG_3908


Kommentarer


  1. Åsa 28 april, 2017 on 11:37 Svara

    Plutten <3 Hoppas han kryar på sig snabbt!
    Trevlig Valborg! /Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna