VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Häxan

Releasefesten för Camillas nya bok häxan, den ägde rum för ett tag sedan. 

Många vänner, familj och kollegor till Camilla var på plats för att fira hennes framgångar:).

Helt otroligt vilken framgång och vad hon lyckats med, hon har kommit dit för att hon har talang men också för att hon är driven och målmedveten. IMG_7437

IMG_4595

IMG_4596

IMG_4597

IMG_4598Det var  någon som skrev i mitt flöde ”sitta på ett fik och skriva.. Oj oj vilket hårt arbete. Tänk alla människor som är fattiga, ensamstående och jobbar för en slavlön i vården”.

Jag förstår hur personen menar, jag är ensamstående och arbetar inom vårdsektorn. Men jag är ändå glad för att hon har lyckats:).

Jag vet hur mycket tid hon lägger ner när hon skriver, dag som natt. Hon hinner inte umgås med vänner under skrivarperioder och det krävs en otrolig disciplin att sitta många timmar varje dag och vara fokuserad. 

Sen vet jag också att hon lever ett fantastiskt bra liv, men hon har arbetat hårt för det och jag unnar henne det:)

Man ska väl glädjas med andra, vi är alla bra på olika saker, jag hade aldrig kunnat skriva en bok. Men jag är bra på andra saker:). Tänk vad många hon berikar med sina böcker i hela världen. Vi ska vara stolta:)IMG_7940Stort grattis Camilla:)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna