VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Idag kändes det extra skönt att landa..

      Äntligen framme på hotellet:) Ljuvligt att mötas av denna sommarvärme och det är så fint här!!IMG_7617Men resan hit var mindre kul:(

Det började redan på arlanda när planet vi skulle åka med hade fått tekniska problem, en av rutchkanorna fungerade inte, så fyrtio personer skulle få åka med ett senare plan.. Jag har blivit lite flygrädd med åren, men gjorde mitt bästa med att vara cool inför barnen..

Dom första tre timmarna löpte på bra, dock ingen tv på planet vilket vi vant oss med när vi åker med samma bolag varje år. Sen blev det väldigt turbulent och det höll på en bra stund. Till en början försökte jag verka oberörd, men ju längre det höll på desto mer nervös blev jag men en av flygvärdinnorna uppmärksammade det och kollade av oss. Fy vad maktlös man känner sig, barnen och jag var väldigt överens om att det var väldigt skönt när vi var på marken igen. 

Men nu ska vi inte oroa oss för hemresan utan njuta av att bara vara 🙂IMG_7610

IMG_7615Jag började läsa Häxan och kunde verkligen inte sluta.. Jag har i ärlighetens namn inte läst någon av Camillas böcker tidigare(skäms på mig), men jag är verkligen ingen bokmal. Har dock sett alla filmer;), har svårt att hitta ro att läsa.. Men nu längtar jag in till rummet för att fortsätta läsa. Den är så spännande.IMG_7582Ska lägga upp ett inlägg från releasen av boken lite senare, kom av mig lite med bloggandet efter tragedin i fredags:)

Stor kram


Kommentarer


  1. Inga Th. 13 april, 2017 on 14:22 Svara

    Grattis på 40 årsdagen ? Ha det gott i värmen ?

    • christinamelin 13 april, 2017 on 15:53 Svara

      Tack<3

  2. Sara 16 april, 2017 on 14:22 Svara

    Säger bara LJUDBÖCKER! Jag har varit en bokmal, men kan numera bara läsa nån sida innan jag somnar… ljudböcker är perfekt när man promenerar, städar, tvättar…

    • christinamelin 16 april, 2017 on 19:21 Svara

      Det är nog ett bra alternativ för mig:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna