VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Motivationen är inte på topp..

Nu är jag igång igen med träningen efter förkylningen och det känns bra..

Har dock hamnat i en svacka, känner att det inte händer så mycket med kroppen som jag hade önskat. Det har tyvärr blivit att jag tappat lite av motivationen. Förra gången när jag bestämde mig för att komma i form så gick det mycket fortare och då tränade jag inte lika hårt. Det är nog därför jag räknat med snabba resultat;) och blir frustrerad.

Camilla och Simon har sett hur jag har kämpat och försökt få livspusslet att gå ihop och försökt få in träningen i mitt redan fulltecknade schema. Så dom gav mig en för tidig present-ett årskort på gymet där jag bor.

Gissa om jag blev glad? Kommer såklart fortsätta att träna med My ett par ggr i veckan, men nu kan jag även åka till mitt hemmagym 5 min ifrån där jag bor:). Där tränar många som jag känner, då kan man även motivera varandra att komma iväg.

Min kompis drog med mig på ett high intensive pass i går, lägger upp bilden på programmet. Dessutom 06.30 på morgonen..IMG_7066

Det var ett jätte tufft pass, men så roligt och han som höll i passet var grym:), kommer definitivt bli fler pass med honom.

Morgonträningen passar mig perfekt då jag hinner träna innan jobbet så jag kan vara med barnen på kvällarna, passar mitt livspussel. Dessutom blev jag väldigt pigg hela dagen och fick så mycket energi. Däremot har jag träningsvärken från hell idag ha ha..

Mötte upp My idag för en genomkörare, har ännu mer ont i rumpmusklerna nu;)IMG_7083 Undrar just hur body pumpen imorgon bitti kommer kännas;).

Nu ska barnen strax i säng, vi har hängt i soffan och sett på film och ikväll var det Felix som fick välja:)

Ha en fin kväll!

Kramar C


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna