VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Aprilskämt?

På Pollys födelsedag på lördag är det dags för Simon att kliva in i buren och fightas igen. Vi ska såklart dit och heja:). Alltid lite läskigt, men vet att han är i bra form så det kommer säkert gå bra:), hoppas jag.

Nedan några bilder från förra matchen och minglet i oktober:)
IMG_7004

IMG_7048

IMG_7047

IMG_7050Vi ska dessutom fira ”vår” lilla prinsessa:), tänk att det har gått ett år sedan hon kom. Helt otroligt vad fort ett år går😅..

Jag var på landet då. Camilla tyckte jag skulle ha en mysig ledig kväll, barnen var hos Martin. När vi messade under kvällen hade jag ingen aning om att hon höll på att föda, ha ha. Snacka om powerwoman;)

Jag glömmer aldrig när Fanny ringde mig och berättade att hon hade kommit, vet att jag sa- Kul aprilskämt ;), men så var det inte. Hon var äntligen här, som vi hade väntat och längtat.

Det blev ett besök så fort dom hade kommit hem:), sedan dess har hon varit så älskad av alla.IMG_7044

IMG_7045

IMG_7046Nu ska jag lägga mig, imorgon ringer klockan väldigt tidigt. Ska och köra ett high intensive pass 06.30, nu är jag frisk och så redo att sätta igång igen:)..

Sov gott! Kramar C


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna