VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är tufft att vara cheerleader

Det blev familjeträff på sjukhuset så här på måndag morgonen..IMG_7010Fanny landade lite tokigt i en volt i går på cheerleadingen och tog emot sig med händerna..Hon har väldigt ont och fingrarna var blå och svullna och dom trodde först att dom var brutna, men efter röntgen nu fick vi tummen upp..

Det vara bara en kraftig vrickning/stukning, så vila nu 1-2 veckor, sen kan hon förhoppningsvis köra på igen:). RM är inte i fara, som hon var väldigt orolig för, hon vill ju inte missa den största tävlingen när man har tränat i ett helt år för den..

Dessvärre var det vänsterhanden och hon är vänsterhänt, så det får bli speciallösningar i skolan närmsta veckan.. Virkningen på slöjden kan bli tuff;) 

Hur har din vecka startat?

Kramar C

 


Kommentarer


  1. Lena 27 mars, 2017 on 18:24 Svara

    Hej! Tråkigt för Fanny. Jag hoppas att det kommer att gå bra. Jag var med om något liknande när jag pluggade på universitet i USA. Mina lärare löste det med att alla skrivuppgifter lämnas in på dator och att jag fick längre tid på mig. Jag bröt vänster armbåge och är vänsterhänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna