VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Möt våren med ett leende du också!

– I samarbete med Swiss Clinic –

Finns väl inget härligare än våren och allt den medför som pirr i magen och glada människor man möter :)

Jag skulle fått tandställning när jag var yngre men klarade inte av att ta avtrycket. Men har accepterat att jag inte har en perfekt tandrad och kan väl se charmen i det :) Men däremot vill jag ha vita tänder, självkänslan går ner när tänderna tenderar att bli gula. Kan t.o.m. vara så att jag undviker att le för att jag tycker att alla lägger märke till missfärgningarna, som lätt blir av kaffe och thè m.m. Risken för missfärgningar på tänderna ökar dessutom naturligt med åldern…

Har tidigare testat olika stripes, varit på klinik med varierande resultat och nu har jag i samarbete med Swiss Clinic fått testa deras enkla tandblekningskit för hemmabruk, Whitening System.

Passar mig perfekt att kunna bleka tänderna enkelt hemma, när det passar mig! Då jag kan ha svårt att få tiden att räcka till.

Jag har testat andra produkter från Swiss Clinic tidigare, bl.a. deras skin roller som jag varit väldigt nöjd med. Har även varit sugen på att testa deras fransserum som jag hört gott om.  

Det är verkligen enkelt att bleka tänderna med Withening System! Gelen i sprutorna bearbetar och löser upp det som satt sig på tänderna, det är samma system som tandläkarna använder men är billigare. Jag har inte märkt av några ilningar under eller efter behandlingen.

Man fick med en bra produktbeskrivning som var lätt att förstå och jag såg faktiskt skillnad på tänderna redan efter första behandlingen! 

Så här bleker jag tänderna med Swiss Clinic Whitening System
1. Det som behövs är förstås själva kitet från Swiss Clinic som heter Whitening System. Det består av 2 st formbara munskenor, 3 st 3ml Swiss Whitening tandblekningsgel samt en förvaringsbox för munskenorna. 

Processed with VSCO with a6 preset

2. Skenorna ska formas utefter ditt eget bett, detta för att blekgelen ska sitta ordentligt, tätt emot dina tänder, så att det inte går åt onödigt mycket gel i spill och för att det inte ska bli ett fläckigt resultat. Du formar dina skenor individuellt genom att doppa ner dem en och en i hett vatten i fem sekunder, inte längre!

Processed with VSCO with a6 preset

Låt vattnet droppa av något, sedan stoppar du in skenan i munnen och trycker till den så att det blir rejält tandavtryck av bettet i den.

IMG_9790

3. Ta ut skenan ur munnen och stoppa ner den i kallt vatten, för att den ska stelna och härda. Formningen av munskydden är det viktigaste steget i behandlingen!

4. Nu är dina specialanpassade bettskenor färdiga att användas! Du kan förvara dom i den lilla medföljande boxen. Sprutorna med gelen förvaras i kylskåpet.

5. Ta fram blekgelen och placera en sträng i mitten av skenan. Ta inte för mycket då den flyter ut och kan börja droppa när man för in skenan i munnen. Less is more!

 

Processed with VSCO with a5 preset

6. Stoppa in bettskenorna med gelen i munnen och tryck fast dem mot tänderna. Låt skenorna sitta i och låt behandlingen verka i till en början 40 minuter sedan kan man låta den sitta i 60 minuter. Jag har låtit mina sitta i ca 50-55 minuter och passat på se på tv med barnen under tiden. Sen tar man ut skenorna och sköljer munnen ren. Jag brukar borsta tänderna igen efter behandlingen. Var noga med att även rengöra skenorna efter behandling för att få bort resterna från behandlingen. Efter det  lägger du dina skenor i förvaringsburken tills det är dags för nästa behandling.

Processed with VSCO with a5 preset

Nu kan även du möta våren med ett leende :)

Processed with VSCO with a5 preset

Med den unika rabattkoden ”MELIN200” ger det dig just nu 200kr rabatt på tandblekningen så du betalar endast 390 kr, produkterna beställer du här!

Hoppas du blir lika nöjd som jag! Smile :) Kram, Christina


Kommentarer


 1. Helen 28 mars, 2017 on 13:37 Svara

  Har precis beställt blekningen. Ska bli kul att se hur resultatet blir! Ha en fin dag söta du 😊

 2. Cattis 16 juni, 2017 on 08:32 Svara

  Funderar på att beställa. Kan man komplettera sen och bara köpa gelen när der behövs?

  • christinamelin 20 juni, 2017 on 22:57 Svara

   Ska ta reda på det😘

  • Lena 8 juli, 2017 on 20:12 Svara

   Själv har jag köpt detta för 99:-

 3. Pia Gillberg 18 juni, 2017 on 13:07 Svara

  Fint! Tänk bara på att planera ätande/drickande !!
  Inga rödbetor, gelegodis eller rödvin inom ett visst antal timmar! Inget med färg alltså.
  Visst är det härligt att fräscha upp sin tandrad ibland😘
  Pia tandsköterska😷

  • christinamelin 18 juni, 2017 on 23:40 Svara

   Underbart:) känns fräscht..

  • christinamelin 20 juni, 2017 on 22:56 Svara

   Tack❤

 4. inga hiller 1 juli, 2017 on 18:37 Svara

  Jag undrar också om man kan komplettera med bara gelen senare?

 5. Anette 7 juli, 2017 on 17:04 Svara

  Blir emaljen ”uppruggad” av behandlingen? Är lite rädd för att missfärgningar kommer att bli ännu lättare att få sen, efter behandlingen 🤔. Någon som har erfarenhet/längre användningserfarenhet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna