VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min krigare

BillyStartade dagen med en powerwalk i det underbara vädret, kan det vara så att man vågar hoppas att våren är på intåg:)?

Har inte kunnat träna på en vecka då jag har varit däckad av en envis förkylning, men nu känner jag mig lite bättre så hoppas på att kunna köra på som vanligt i mitten på veckan. Känns tråkigt såklart när jag hade kommit igång så bra:(..

Dagen spenderade vi i Täby där Felix spelade match. Märktes att killarna tyckte det var roligt att vara i gång igen och vi föräldrar med:). IMG_9313Så imponerad av Felix:). Snabb och orädd, trots att många av killarna är både längre och större än honom så tvekar han aldrig att ge sig in i närkamp. Han är en riktig slitvarg, min lilla krigare..IMG_9310

IMG_9314

IMG_9312

IMG_9311Hejarklacken:)IMG_9315Nu sängen , god natt :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna