VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu laddar jag om

Har åkt på förkylningen från hell..Längesen jag var så risig som jag var igår.

Tröstade mig själv med att äta godis och annat gott som jag hållit mig ifrån . Tyckte sååå synd om mig själv;).

Idag känns det faktiskt redan lite bättre och jag ska strax åka iväg med Felix  på årets första utomhusträning:). Kommer ta på mig många lager kläder då det alltid är isande vindar där.IMG_5412

IMG_9215

IMG_9216 Som han har längtat efter att snöra på sig skorna igen, han tycker inte alls det är samma känsla att spela inomhus..IMG_9214I morgon laddar jag för gymet igen, nu har jag åtta intensiva veckor framför mig för att försöka nå mitt mål:).IMG_8779 Når jag det inte så är det också ok, jag känner att jag ändrat min livsstil och tycker det är roligt att träna och röra på mig:). Jag har blivit piggare och starkare, bara det är en vinst,  sen att kläderna redan sitter lite bättre är bara en bonus:).

Känns inte aktuellt att gå tillbaka och bli soffpotatis igen;).

Kram C

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna