VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Små krasslig

Blev en låååång träning igår, jag och My möttes upp och vi tränade tillsammans. Kul att köra ihop, att peppa varandra:),  men var så trött efter passet.IMG_9199

IMG_9198

IMG_9195

IMG_9197My var duktig hon körde en timme cardio efter. Jag hade gått en timme på morgonen så det fick räcka så;)

Jag kände mig lite hängig efter passet och vaknade i morse med halsont:(, så blev ingen träning för mig idag. Har tagit det väldigt lugnt.

Körde Fanny till sin träning och vi fixade lite mysigt till tjejerna för att fira guldet, coacherna hade bakat:). Nu laddar dom om och tjejerna är så taggade. Jag tycker det är lite extra kul då tävlingen arrangeras i Luleå, då kan vi passa på att hälsa på min bror och kusinerna som bor där och dom kan följa med och heja på Fanny:)IMG_9186

IMG_9188

IMG_9192Nu ska jag dricka thé och kurera mig, har inte riktigt tid att bli sjuk..

Massor med kramar Christina

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna