VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Resa eller fest?

Har funderat ett tag på om jag ska ha fest eller om jag ska åka iväg med barnen när jag fyller 40. Nu har jag bestämt mig:)

Det blir fest, man kan ju alltid önska sig resecheckar;), tror jag hade ångrat mig lite om jag valt bort det. Vad kan vara en bättre present än att få fira sin födelsedag med sina vänner och familj, det kommer bli ett minne för livet. 40 är det nya 20 har jag hört;), så ingen ålderskris här inte ; )

Så idag efter jobbet åkte jag och kikade på lokalen, har några i familjen och fina vänner som kommer hjälpa mig att ro detta i land så tacksam för det.  Är ju en hel del som ska planeras:) och fixas med innan, lokalen kommer vara perfekt till temat jag valt. Men det kan jag inte avslöja än eftersom inbjudan inte skickats ut än; )..IMG_8079Sist jag var på 40-års fest var det Camillas, det var tema 80-tal.

IMG_8133


IMG_8134

IMG_8136

IMG_8138

IMG_8137Vad gjorde Du när du fyllde jämt,? Om du hade temafest, vilket tema valde du?

Det här känns så roligt, det är nog första året på länge som jag på riktigt längtar till min födelsedag:)


Kommentarer


  1. TinaGustafsson.com 31 januari, 2017 on 22:46 Svara

    Jag hade temat citychick på min 40-års fest 😀

  2. Caroline 31 januari, 2017 on 23:30 Svara

    Jag fyllde ju 40 i somras och hade fest hemma på baksidan. Det funkar ju när man fyller i juli. Johan hade hängt upp presseningar och satt upp partytält så vi var helt skyddade för väder och vind. Världens bästa band; Majonäs, spelade och stämningen var på topp. Det var helt magiskt härligt och kärleken osade och jag vill göra om det igen och igen!

  3. Diana 1 februari, 2017 on 07:50 Svara

    Är inte där än men väldigt snart och min tanke är att åka bort, göra något minnesvärt och dra till någon playa som man alltid velat åka till men inte kunnat eller så. Något som är lyxens lyx ungefär och bara ta hand om sig själv. Den som vill följa med får göra det och annars får det vara. Men en resa blir det för mig. 😀
    Fester är också skoj för det finns med på bild och minnen för all evighet men jag vet inte, det där med att vara trasig dagen efter och allt är inte min grej. 🙂

  4. Lee 1 februari, 2017 on 23:08 Svara

    Hade stor fest för 75 pers och gjorde all mat själv. Förutom grillning. Hade libanes/amerikans buffé. Gick som en dans. Har ju jobbat med event så jag fixade själv och hade lite serveringshjälp. Mycket uppskattade ‘budfirmor’ kom under kvällen med olika saker.
    Hade inget tema direkt denna gång. Förutom satt jag hade gjort en tipspromenad om gästerna när de gjort något tokigt haha, kul att mota Olle i grind så att säga. Sedan läste jag upp frågorna och den det gällde fick svara rätt svar. ?
    Du har ju chans att hitta en massa pynt/servetter m.m nu då många säljer ut.
    Ha kul!!!

  5. Semmelmamman 19 februari, 2017 on 20:21 Svara

    Bra val! Det blir ju verkligen ett minne för livet med fest. Resan en bonus?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna