VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag chill

                  Hej fina

Haft en skön söndag, började med sovmorgon. God frukost och en Pw,blev bra start på dagen:)IMG_8038Försöker  äta lchf, det fungerar bra för mig, finns mycket gott och jag slipper vara hungrig. Skulle inte klara av 5:2 eller någon annan diet, jag blir på för dåligt humör och kan inte tänka klart om jag inte får mat.

Min frukost består just nu av ägg, turkisk yoghurt och lchf müsli och färska bär.

IMG_8037
IMG_7999Fanny har haft träning, annars har vi mest tagit det lugnt. Vi passade på att ta en mysig fika på vägen hem .

Härligt att få lite egentid med Fanny 🙂 är ju mest kompisar som gäller nu. Efter det   körde vi storhandling inför veckan som kommer. Det slår mig verkligen hur stor hon börjar bli, så stolt över min fina, kloka omtänksamma tjej:)IMG_7745

IMG_8036Nu har jag precis klivit ur badet, det kändes skönt att ligga där vill jag lova. Många muskler som värker just nu;).

Kramar Christina


Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 30 januari, 2017 on 08:16 Svara

    Det är bra det, för många som bantar och går på dieter för att nå en vikt och sen när de börjar äta mat så går allt åt skogen igen. Man SKA äta mat, det handlar bara om att hålla koll på VAD man äter. Svårare än så är det inte. Fast det är klart så enkelt är det inte heller för annars hade man väl varit hälsosam från första början hehe.

    Ha en fin måndag. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna