VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är ingen soffpotatis..Längre

Blev En tidig morgon i fotbollshallen då Felix hade cup, men som dessvärre fick avbrytas när lilleman inte kände sig kry..

Fanny var även hon uppe och har avverkat både hotellfrukost och tittat på Cheerleadingtävling .Hon hade så många hon ville se som hon känner, hennes lag tävlade inte den här gången.IMG_7977Själv var jag på en jättebra  workshop som Sats Märsta anordnade. Lyssnade på en grym föreläsning av Kari Martens som gått från 106 kg soffpotatis till ultratriathlet. Gillade hans motto ”det är aldrig för sent att börja men alltid för tidigt att sluta”IMG_7975

IMG_7973Jag tänker inte vara någon soffpotatis mer, jag har bestämt mig. Min pappa fick en stroke vid 50, många andra i min släkt har dött  i hjärtinfarkt. Jag har gjort ett val att börja ta hand om mig själv. Har alltid stressat för att göra så att alla ska ha det bra. Det gör jag fortfarande, men nu hittar jag även tid för att göra något för mig själv.

Att jag ändrade kost och började motionera har bidragit till att jag är så mycket piggare, orkar mer och jag har tom börjat tycka att det är roligt att träna:).

My motiverar och kör stenhårt med mig, finns inga genvägar. Jag känner faktiskt redan att jag nu kan köra fler repetitioner och även ha lite tyngre vikter:) Ni kan även läsa om min resa på My’s blogg som ni hittar här

IMG_7969

IMG_7970Jag har verkligen hatat dom här extra kilona jag släpar runt på, har börjat köpa större storlekar och nästan allting i svart. När jag klagat över att jag inte haft några kläder, så har jag fått kommentarerna att ”du har ju hur mycket kläder som helst”. Det stämmer ,men dom flesta kläder använder jag inte. Det är kläder jag väljer att behålla för att jag kanske kommer att kunna komma i dom igen ;). Hittar jag något snyggt köper jag gärna två likadana fast i olika storlekar. Nu är jag trött på att gömma mig, jag vill känna mig fit och sund igen.IMG_7967Jag vet att det inte är en qvickfix men jag är beredd att kämpa för att nå mitt mål. Men sen också för att  få in det som en naturlig del i livet. Fortsätta att ta hand om mig själv, träna för att må bra. Det är jag skyldig mina barn. Och jag vet också att för många är det svårt att få tiden att räcka till, men varje litet tillfälle räknas. Så kom igen Kan jag så kan du:)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ska bli såååå skönt med sovmorgon imorgon:)!

kramar C

 

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Ann-Louise 28 januari, 2017 on 23:43 Svara

    Duktiga du!! ❤

  2. Louise 29 januari, 2017 on 14:05 Svara

    Du är så duktig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna