VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

veterinärbesök

IMG_7911IMG_7919Dagen startade med ett veterinärbesök, galet dyrt när djuren blir sjuka. Våran cavalier king charles spaniel Billy har kliat sig en hel del och varit irriterad i pälsen och nu började tom det blöda så jag fick ha på honom en tratt, vet inte om han är allergisk mot något? Men nu har vi fått mediciner så hoppas på att det går över snabbt. Han har tyvärr ingen bra erfarenhet av veterinären, han skakar så fort han kommer in i lokalen, då han tidigare har varit där för att få sina analsäckar spolade.Ingen trevlig upplevelse så han är väldigt rädd om sin rumpa..Tydligen så är just den åkomman vanligt för rasen.  Kommer ihåg när jag ringde Camilla och var helt förtvivlad över att Billy hade analsäcksinflammation, hon bröt ihop av skratt. Hon hörde något helt annat;)..

Billy flyttade in hos oss 2013 och har blivit en kär familjemedlem, han var då ca 1,5 år.

Har haft hund tidigare, en leonberger som blev 12 år och hade egentligen inte tänkt ha några djur igen, man blir ju väldigt låst och det är så sorgligt när man måste ta beslutet att ta bort dom.

IMG_7926

Nu har jag min mamma, Martin och hans pappas särbo som gärna hjälper mig annars hade det inte fungerat då han inte kan vara ensam så långa stunder eller så hade vi aldrig kunnat resa bort. Visst hade man kunnat lämna honom på pensionat men pengarna räcker tyvärr inte till allt när man ska dra alla kostnader själv. Så jag är väldigt tacksam för den hjälp jag får. Han fungerar väldigt bra med andra hundar och även med Camilla och Simons katter vilket är toppen så alla kan vara tillsammans på landet.

IMG_7923

IMG_7924Hann med 1 h crosstrainer ikväll, roligare med pass men ibland får man inte till det med tiden. Barnen har ju också träningar under veckorna så det blir en hel del körande . Jag har möjligheten att skjutsa som och sitter gärna kvar och tittar på .Tycker om att få vara med och dela deras intresse. Egentid kommer jag ha så det räcker och blir över när dom blir äldre; ) ;). Men till skillnad från förut hittar jag nu även stunder att träna lite själv:)


Kommentarer


  1. Erika 27 januari, 2017 on 09:12 Svara

    Jag blir alldeles lycklig när jag läser meningen ”Nu har jag min mamma, Martin och hans pappas särbo som gärna hjälper mig”.
    Exet och exets pappas särbo, hur underbart är inte det 🙂
    Det har sagts förut men är värt att sägas många gånger till:
    Er familj är ett föredöme.
    Alla kan inte hålla sams efter en skilsmässa, ibland går det inte, men oftast handlar det bara om att folk inte ens FÖRSÖKER och ni har banne mig jobbat hårt för detta och lyckats så bra.
    Det är så roligt att läsa en blogg som visar en verklighet med ups&downs som i alla liv (hej vardag liksom) men med kärnan och hjärtat i något som funkar för att alla inblandade vill att det ska funka.
    Hatten av!

    • christinamelin 27 januari, 2017 on 12:22 Svara

      Vad roligt att höra, tack!
      Ha en fin helg:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna